[et_pb_nextend_smart_slider_3_fullwidth _builder_version=”4.17.6″ _module_preset=”default” global_colors_info=”{}”][/et_pb_nextend_smart_slider_3_fullwidth]

Gezond vermageren met de hulp van diëtiste Anja Lebon

Welkom bij Anja Lebon, jouw diëtist in Roeselare. Interesse om op een gezonde manier af te vallen en komaf te maken met het jojo-effect? Dan ben je hier aan het juiste adres. Op een wetenschappelijk verantwoorde manier help ik je om jouw streefgewicht te bereiken.

Resultaat op korte én lange termijn

Waie eerder probeerde te vermageren, kent het vast wel: het gevreesde jojo-effect. Snel enkele kilootjes kwijt, maar even later zijn alle inspanningen weer tenietgedaan. Net daarom is het aangewezen om mijn hulp als diëtist in te roepen. Ik help je niet alleen om resultaten te boeken op korte termijn, zodat je al snel een kleiner maatje kunt dragen, maar vooral ook om fitter te blijven.

Hoe we dat samen klaarspelen? Door een haalbaar plan van aanpak samen te stellen, zodat jij je strijd tegen de kilo’s probleemloos vol kan houden. Geen zwaar crashdieet dus, maar wel een doordacht voedingsplan of langere termijn.

Door jezelf een gezonde levensstijl eigen te maken, werk je op een duurzame en wetenschappelijk verantwoorde manier aan je gewicht.

Anja Lebon, jouw diëtiste in Roeselare

Mensen begeleiden naar een gezondere levenswijze én een gezonder gewicht is al jarenlang mijn grote passie. Zo zag mijn eigen dieetpraktijk in 1991 het levenslicht. Vier jaar later maakte ik van mijn passie mijn hoofdberoep en sindsdien ben ik aan de slag als diëtist in Roeselare. Ook in mijn vrije tijd hou ik enorm van gezonde voeding, zoals je geregeld kan zien op mijn sociale media. Zo deel ik graag gezonde recepten met mijn cliënten.

Mijn dieetpraktijk is gelegen langs de Groenestraat 562a in Roeselare en is toegankelijk voor iedereen die aan zijn gewicht wil werken. Zo heb ik cliënten van 7 tot 80 jaar, op doorverwijzing van de huisarts of op eigen initiatief. Iedereen wordt op dezelfde zorgvuldige manier geholpen. Ook bedrijven, die graag willen inzetten op de gezondheid van hun werknemers, kunnen steeds een beroep doen op mijn expertise.

MIJN PARTNERS

Gezonde voeding blijft de absolute basis, maar soms is een tussenstap nodig om efficiënt af te slanken. Studies tonen aan dat een snelle gewichtsdaling in de eerste weken erg belangrijk is voor je resultaat op lange termijn. Met Equilibre3 heb ik ruim tien jaar een waardevolle samenwerking. Nog niet overtuigd? Bekijk dan zeker het filmpje!

Gepersonaliseerd voeding- en sportadvies, daarvoor staat het innovatieve BiometrIQ. Om dat mogelijk te maken, wordt jouw lichaam als het ware in kaart gebracht. Met een analyse van je DNA, bloed én levensstijl.
Meten is weten, nietwaar? Deze informatie zorgt ervoor dat we samen nog efficiënter naar jouw doel kunnen toewerken.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken?