Equilibre3

Dé verantwoorde manier naar een gezond gewicht

Gezonde voeding blijft de absolute basis, maar soms is een tussenstap nodig om efficiënt af te slanken. Studies tonen aan dat een snelle gewichtsdaling in de eerste weken erg belangrijk is voor je resultaat op lange termijn. Dankzij de raakvlakken in onze visie en aanpak, heb ik als diëtiste ruim tien jaar een waardevolle samenwerking met Equilibre3. Ontdek er hier alles over.

Maaltijdvervangers Roeselare

Volwaardige maaltijdvervangers

Volwaardige en lekkere vervangmaaltijden zijn verantwoorde dieet ondersteunende hulpmiddelen, om dagelijkse keuze- en portiestress te vermijden.

Ze vervangen tijdelijk of gedeeltelijk de gewone voeding in het dagmenu. Maaltijdvervangers bieden tijd en ruimte om gezonde maaltijden te leren samenstellen en bereiden.

Van EQ3 vervangmaaltijden evolueert men naar drie zelf samengestelde maaltijden, aangepast aan persoonlijke noden, zonder tussendoortjes. 

30 jaar ervaring

Erkende mentoren

Professionele begeleiding door een erkende diëtiste voor een beter resultaat, daarvoor staat Equilibre3 garant.

Die garantie betekent dat het programma uitsluitend door erkende diëtisten aangeboden mag worden en de EQ3-maaltijden ook enkel via deze diëtisten verkrijgbaar zijn. 

Als mentor motiveer ik je om een gezonde levensstijl aan te nemen. Zo zoeken we samen naar het ideale traject om jouw doelstellingen te realiseren, zodat je deze ook op langere termijn kan volhouden. 

 

30 jaar ervaring

Metingen

Bij een BIA-meting sta je niet zomaar even op de weegschaal, maar wordt er een volledige analyse van je lichaamssamenstelling gemaakt.

Dankzij deze meting leren we je lichaam vanbinnen en vanbuiten kennen, waardoor een gerichte en efficiënte aanpak mogelijk is. Er zijn dan ook heel wat factoren die een impact kunnen hebben op jouw ideale voedingsplan.

Deze grondige meting wordt vervolgens bij iedere consultatie herhaald om zo de progressie perfect op te volgen.

 

Maak een afspraak