BioMetrIQ

Gepersonaliseerd voeding- en sportadvies, daarvoor staat het innovatieve BiometrIQ. Om dat mogelijk te maken, wordt jouw lichaam als het ware in kaart gebracht. Dankzij een specifieke suikermeting of DNA-analyse maken we een plan dat je letterlijk op het lijf geschreven is.  Meten is weten, nietwaar? 

Maaltijdvervangers Roeselare

Glucosemeting

Suikerpieken hebben niet alleen een impact op je gezondheid, ze beïnvloeden ook je vetverbranding en je algemeen energieniveau.

Met een continue glucosemeting van twee weken volgen we jouw suikerpieken op de voet. Halfweg is er een tussentijdse evaluatie voorzien om je gerichte tips aan te bieden.

Maaltijdvervangers Roeselare

DNA-analyse

Met een DNA-analyse kunnen we erg doelgericht bepalen welk voedingsplan het best bij jouw lichaam past. Jouw 20.000 genen bepalen namelijk hoe je lichaam reageert op verschillende voedingsstoffen.

Door dit in kaart te brengen, kunnen we een gepersonaliseerd voedingsplan opstellen. Bovendien zijn je DNA-resultaten levenslang bruikbaar.

Voedingsadvies op basis van je suikerwaarden: hoe werkt het?

Wat eet je, in welke volgorde doe je dat en hoeveel suikers bevat het voedsel? Wat je in je mond stopt, heeft uiteraard een grote impact op je suikerverwerking. Toch nemen we bij een glucosemeting nog meer belangrijke factoren in rekening. Zo hebben ook stress, slaap, leeftijd, eventuele ziektes en genetica een impact.

Dankzij deze complete meting met professionele opvolging leer je hoe jouw lichaam reageert op verschillende voedingsstoffen en hoe je jouw vetverbranding en energiebalans een boost kan geven.

De kracht van een gepersonaliseerd voedingsplan op basis van DNA

Er verschijnen jaarlijks honderden nieuwe diëten op de markt. Maar hoe weet je nu welk advies het best bij je past? Moet je minder koolhydraten eten of net minder vet? Is intermediair vasten goed voor jou of niet?

Een antwoord op al deze vragen kan gevonden worden in je DNA!  Op basis van de verzamelde info kan een sterk gepersonaliseerd voedingsplan opgesteld worden. Bovendien wijzigt je DNA niet, waardoor deze tips levenslang bruikbaar zijn. 

Maak een afspraak